De modefotograaf van Gelderland & Overijssel

Benieuwd naar mijn werk?

Model

Jouw wensen, mijn ervaring!

Elk merk of ontwerper heeft zijn eigen wensen, vandaar dat ik niet met standaardpakketten werk. De een wil graag 8 outfits laten fotograferen, terwijl de andere 30 outfits uitbrengt en vast wil laten leggen. Veel modemerken brengen één keer per jaar een nieuwe collectie uit, maar sommige doen dit wel drie keer per jaar. Wel heb ik een aantal voorbeeldpakketten, zodat je weet wat je bij mij kan verwachten. 

Elke onderneming weet dat kwaliteit belangrijk is. Met professionele foto’s kun je een sfeer creëren, waarmee je de verkoop aantrekkelijker maakt. Ook niet onbelangrijk is dat professionele foto’s een hoge resolutie hebben, waardoor ze ook geschikt zijn om bijvoorbeeld groot af te drukken. Goede foto’s zijn perfect PR materiaal dat je kunt opsturen naar winkels en webshops, maar ook om te gebruiken voor beurzen en fashionweek. 

 

Voor jou als modeontwerper is het super fijn om iemand te betrekken bij het maken van deze content die er verstand van en oog voor heeft. Dit scheelt jou weer veel zorgen. Wanneer je met mij een samenwerking aan gaat, zal ik je helemaal betrekken bij het proces. Ik snap hoe lastig het is om zulke belangrijke taken uit handen te geven en het is super belangrijk om aan te sluiten bij jouw stijl (locatie, sfeer, enz.) en boodschap. Onderdeel van mijn visie is dat ik niet hoef te werken met perfecte modellen. Ik houd van echtheid. Het liefst op een natuurlijke en lichte manier, maar dat ligt er maar net aan of dit bij jouw merk past. 

Kortom:  jouw stijl en boodschap, mijn ervaring en oog voor detail!

 

Mijn werkwijze

Wanneer jij interesse hebt in professionele foto’s en contact met mij opneemt, gaan we kijken of ik wat voor jou kan betekenen. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Tijdens of na dit gesprek kun jij bepalen of het goed voelt om met mij te gaan samenwerken. 

Zie je het wel zitten om met mij aan de slag te gaan? Dan gaan we de besproken aspecten verder uitwerken. Ik kan alles voor jou uit handen nemen, maar gebruikelijk is om samen te kijken naar welke stijl bij jouw merk past en hierbij een geschikte locatie, modellen en de visagist te zoeken.

Over Anouk

Ik ben Anouk Hemmink en ik heb en een grote passie voor het maken van beelden waarin de totale sfeer én elk detail klopt. Mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik twaalf was. Ik ben toen begonnen met het fotograferen van dieren en de natuur. Hierdoor heb ik veel kunnen oefenen met fotografie. Inmiddels ben ik 22 jaar en is het fotograferen van mensen wat ik het liefste doe. 

Ik houd van lichte, natuurlijke en warme foto’s waar je naar wil blijven kijken. Wanneer de perfecte foto er tussen zit word ik super enthousiast en gaat mijn hart net even wat sneller kloppen. 

Ik beschik over een studio in Heelweg, maar reizen voor een fotoshoot op locatie is voor mij geen probleem. 

Naast mijn passie voor fotografie studeer ik Communication & Multimedia Design in Arnhem. Hierdoor heb ik ervaring met media, vormgeving en communicatie.  

 

Voorbeeldpakket

349
  • 10 outfits
  • 30 foto's in hoge resolutie (3 foto's per outfit)
  • Kies jouw favoriete foto's
  • Eventuele kosten van model niet inbegrepen

Het voorbeeldpakket is slechts om jou een indruk te geven. Natuurlijk pas ik mij aan aan jouw wensen. Wil je alles te weten komen over modefotografie, dan kun je het beste even contact met mij opnemen, zodat we kunnen kijken naar wat jij nodig hebt om jouw boodschap over te brengen.