De portretfotograaf van De Achterhoek & Twente

Met een portretshoot breng ik jou, kleding en/of sieraden op z'n mooist in beeld.

Benieuwd naar mijn werk?

Mijn stijl en werkwijze

Een portretshoot is perfect om alvast wat ervaring op te doen in modellenwerk, om meer foto’s van jezelf te hebben of om je portfolio uit te breiden. Ook is het geschikt om een nieuwe collectie in beeld te brengen van kleding en/of sieraden.  De fotoshoot is voor iedereen, niet alleen voor modellen of kledingmerken. 

Ik houd van natuurlijke foto’s, waar jij of jouw kleding zo voordelig mogelijk op staat. Zoals je aan mijn foto’s kan zien, werk ik graag op natuurlijke locaties. Ook ontvang ik af en toe modellen in mijn studio. 

Van te voren denken we na over een geschikte locatie en de outfits. Tijdens de fotoshoot fotograferen we in verschillende outfits op verschillende mooie plekjes en geef ik tips en ideeën voor interessante poses. 

Na de fotoshoot ga ik een selectie maken van een groot aantal mooie foto’s. Vervolgens mag jij jouw favoriete foto’s uitkiezen. Uit deze selectie worden 9 foto’s nog extra professioneel bewerkt en deze ontvang jij in hoge resolutie.

Naast fotoshoots kan ik ook polaroid foto’s voor jou maken. Dit zijn foto’s in een basic outfits voor een witte muur die elk model nodig heeft, zodat een modellenbureau of potentiële klant goed kan zien hoe jij eruit ziet. Alle informatie en voorbeelden over het laten maken van polaroids kun je vinden in mijn modelmagazine die hieronder te downloaden is. 

Meer dan alleen fotograaf

Vind jij het fijn om wat hulp te krijgen bij het vinden van een modellenbureau? Dat krijg jij van mij wanneer je een fotoshoot bij mij boekt. Tijdens de fotoshoot of het maken van polaroids, ga ik jouw maten opmeten. De foto’s en de gegevens ga ik doorgeven aan modellenbureaus in mijn netwerk. Zo krijg je net dat extra duwtje in de rug om een modellenbureau te vinden. 

Voorbeeldpakket

135
  • 3 verschillende outfits
  • 1 uur fotograferen
  • Verschillende plekjes op 1 locatie
  • 9 foto's in hoge resolutie professioneel geretoucheerd
  • Kies jouw favoriete foto's
  • Foto's bijbestellen is mogelijk

Voor winkels en merken zijn er grote pakketten, bijvoorbeeld met 10 outfits voor 350 euro. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.  

Wil je alles te weten komen over een modelfotografie bij mij, zoals de precieze werkwijze, mogelijkheden en prijzen? Download mijn gratis modelmagazine. 

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg