Newborn fotografie

Het is alweer een half jaar geleden dat ik een cursus newborn fotografie heb gevolgd. Door een drukke afstudeerperiode en andere opdrachten ben ik er niet aan toe gekomen om deze tak van fotografie op te pakken, maar inmiddels ben ik afgestudeerd en wil ik mij verder gaan ontwikkelen in newborn fotografie. In deze post deel ik met jullie de foto’s die ik heb gemaakt tijdens de cursus bij Liselot Kamphuis Fotografie. Aangezien Liselot de opstelling heeft verzorgd, is dit geen eerlijk portfoliomateriaal voor mij. Ik hoop binnenkort te gaan oefenen om jullie te kunnen laten zien hoe mijn newborn foto’s eruit komen te zien!

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg