Trouwalbum

Het nemen van een album is optioneel, maar ik raad het zeker aan om te kiezen voor een trouwalbum. Foto’s op een computer worden minder snel naar om gekeken. Een fotoalbum is daarentegen een samenvatting van de dag met de mooiste foto’s. Deze zullen jullie dus eerder laten zien aan jullie gasten dan de hele galerij. 

Albums zijn er in alle soorten en maten. Willen jullie liever niet te veel geld uitgeven aan een album, dan is het mogelijk om voor het basisalbum te kiezen dat bij de pakketten inbegrepen zit. Vinden jullie een album heel belangrijk, dan kunnen jullie helemaal uitpakken. 

Het basisalbum dat bij het pakket hoort, hangt af van het aantal uren dat jullie kiezen. Vraag gerust naar mijn pakketten om hier een beter beeld van te krijgen. Hieronder licht ik een aantal voorbeeldalbums uit. Daarna ga ik in op wat details, zoals materiaal en personalisatie. Bij het album hoort ook een opbergbox. 

Het album hierboven is een album van 25x25 centimeter. Het gebruikte materiaal is Nubuk. De namen en datum zijn in het materiaal gegraveerd. 
Het album hierboven is een album van 25x25 centimeter met een stempel. Een stempel is wat luxer dan graveren. Het album zit in een eenvoudige opbergbox. 
Het album hierboven is geen basisalbum, maar deze is uitgebreid door het bruidspaar. Het is een album van 30x30 centimeter met een stempel. Deze stempel is afgewerkt met gouden folie. Het album zit in een luxe opbergbox.
Op deze afbeelding zien jullie een voorbeeld van graveren op het materiaal Nubuk. 
Op deze afbeelding zien jullie een voorbeeld van een stempel met bruine folie op het materiaal linnen. 
Op deze afbeelding zien jullie een voorbeeld van een stempel met gouden folie op het materiaal leer. 

Alle fotoalbums zijn platliggend, waardoor het ook mooi is om foto’s over de middenlijn heen te laten lopen. 

Wil jij meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met mij op!

Of wil jij nog even verder kijken?

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg