Bruidsfotografie

Ik houd van lichte, warme & natuurlijke foto's

Mijn stijl & werkwijze

Ik geniet zo van beelden waar alles klopt. Het licht, de locatie, een mooie outfit. Daarom vind ik het fotograferen van bruiloften zo mooi om te doen.

Ondanks dat ik houd van prachtige totaalplaatjes, wil ik niet jullie dag regisseren. Ik pak de momenten zoals ze zijn en fotografeer ze op zijn mooist. Veel mensen geven aan dat ze me bijna niet opmerken tijdens de bruiloft, omdat ik me zoveel mogelijk op de achtergrond houd.

Waar ik wel even mijn moment pak is tijdens de geposeerde foto’s en familiefoto’s. Deze wil ik namelijk zo mooi mogelijk maken en als fotograaf weet ik als geen ander hoe we dit het beste voor elkaar krijgen.

Ik houd van pure foto’s, geen overdreven bewerkingen. Mijn stijl is licht, warm en natuurlijk. Zo zal ik de foto’s dan ook bij jullie afleveren. 

Gratis trouwmagazine

Speciaal voor jullie heb ik alle informatie, die jullie willen weten over mij als bruidsfotograaf, verzameld in een online magazine. Hierin vinden jullie meer over mijn werkwijze, tarieven, reviews en meer.

Kennismaking

Ik zou graag één van de mooiste dagen van jullie leven vast willen leggen. Om bij jullie bruiloft aanwezig te zijn, vind ik super bijzonder. Mijn doel is om jullie blij te maken met foto’s van jullie speciale dag. 

We beginnen het avontuur met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan dit gesprek zitten geen kosten verbonden. Tijdens deze video-call of reallife kennismaking, kunnen jullie mij alles vragen, kijken we of we een klik hebben, bespreken we welk pakket het beste bij jullie past en kan ik jullie tips geven om er een onvergetelijke bruiloft van te maken.

Als je na het gesprek een goed gevoel hebt over mij en mijn foto’s, dan kan je mij boeken. 

Voorbeeldpakket

1175
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 8 uur aanwezig op jullie bruiloft
  • 500+ foto's in hoge resolutie op luxe usb-stick
  • Online galerij om te delen met familie en vrienden

Optioneel:

Basisalbum 25×25 cm, 25 spreads (t.w.v. 300 euro)

Album upgraden naar wens

Pre-weddingshoot (t.w.v. 125 euro)

Oog voor detail

Jullie bereiden de bruiloft tot in de puntjes voor. Hier zal ik daarom ook veel aandacht aan besteden.

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg