Over Anouk

Ik ben Anouk Hemmink, 24 jaar en ik heb en een grote passie voor het maken van beelden waarin de hele sfeer én elk detail klopt. Mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik twaalf was. Ik ben toen begonnen met het fotograferen van dieren en de natuur. Hierdoor heb ik veel kunnen oefenen met fotografie. Inmiddels is het fotograferen van mensen wat ik het liefste doe. Ik heb de opleiding Communication & Multimedia Design afgerond. Hierdoor heb ik ervaring met media, vormgeving en communicatie.  

Ik houd van lichte, natuurlijke en warme foto’s waar je naar wil blijven kijken. Ik vind het super dat ik mensen blij kan maken met het maken van foto’s van speciale momenten zoals een bruiloft of een pasgeboren baby. Daarnaast ga ik graag met modellen (en visagisten en stylisten) aan de slag, om creatieve beelden te maken.

Ik beschik over een studio in Heelweg, maar reizen voor een fotoshoot op locatie is voor mij geen probleem. Neem gerust contact met mij op bij interesse of vragen via mijn telefoonnummer of e-mailadres. Mijn gegevens zijn te vinden op mijn contactpagina!

 

Ik zou het leuk vinden om jou tegen te komen op social media! 

Ben je benieuwd naar wat andere mensen vinden van mij en mijn werk? Kijk dan even tussen de reviews!

Spreekt mijn stijl jou aan?

Ik snap dat een fotograaf kiezen best lastig is! Het is super belangrijk om je op je gemak te voelen bij een fotograaf. Stuur me gerust eens een mailtje, berichtje of bel mij even op. Dan kijken we daarna samen verder. 

 

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg