Reviews

Deze tevreden klanten gingen jou voor ♥

Esther & Wouter

Op onze bruiloft was Anouk prettig aanwezig als fotograaf. Anouk hield zich op de achtergrond maar was aanwezig, ze kon hierin een mooie balans vinden. Al voor de dag zelf hadden we haar ontmoet om wederzijdse wensen en verwachtingen uit te spreken. Onze enige wens was dat ze haar eigen creativiteit gebruikte zowel bij de shoot als op de dag zelf. Dit leidde tot een succesvol resultaat. Wij zijn zelf op zoek geweest naar leuke fotoplekjes waar Anouk vervolgens is wezen kijken of deze plekjes geschikt waren. 

De shoot en de dag zelf verliepen heel rustig en natuurlijk. We voelden ons met Anouk al snel op ons gemak doordat zij een rustig houding aanneemt met veel oog voor detail en aanpassingsvermogen. Op deze manier zette ze ons mooi en spontaan (zoals onszelf) op de foto. Een vriendin van ons wilde graag oefenen met fotograferen en ook dit was geen probleem voor Anouk. Tijdens de shoot is zij meegeweest en Anouk heeft haar wat tips en tricks te geven, erg leuk! 

Wat ons betreft is Anouk een gezellige meid met een rustige houding die haar er niet van weerhoudt prachtige foto’s te maken. Ze durft op de juiste momenten even in de spotlights te staan om de juiste foto te maken maar heeft tegelijkertijd zo’n rustige en onopvallende houding dat het totaal niet stoort. Anouk weet wat ze wil en doet daar ook haar best voor. Het resultaat is prachtig en iets waar we enorm blij mee zijn. De foto’s zijn natuurlijk, licht en geven de sfeer van de dag perfect weer. Bedankt!

Roy & Karin

Anouk heeft onze bruiloft en alles er om heen prachtig in beeld gebracht. We waren soms verbaasd over de foto’s omdat we haar op die momenten helemaal niet gezien hebben. Onzichtbaar maar op de juiste momenten aanwezig. Prettig om mee te overleggen; ze kwam met vele leuke originele ideeen.

Bruidsfoto bruidspaar in park
Bruidsjongetje

Nicky & Maarten

Vorig jaar augustus zijn wij getrouwd! We waren voor deze speciale dag op zoek naar een ‘speciale’ fotograaf. Dit omdat Maarten en ik niet van geregiseerde fotoshoots houden, maar we wilden wel dat de dag op een mooie manier vast zou worden gelegd. Via via kwamen we in contact met Anouk. Vanaf onze eerste afspraak hadden we al een klik. Ik kon goed met haar overleggen hoe wij de dag graag vast gelegd zouden willen hebben en ik had echt het idee dat Anouk mij begreep.

Op de dag zelf kwam Anouk mooi op tijd binnen en begon zelf alvast van foto’s van de jurk en ringen te schieten. Ze heeft bij ons thuis daarnaast nog foto’s gemaakt van het omkleden en opmaken! Fijn dat Anouk haar eigen gang gaat en oog voor detail heeft.

Anouk is daarna naar het strand gereden en stond ready to go toen ik het strand op kwam lopen met mijn vader voor het grote moment. Anouk heeft hier ook echt de goede momenten gefotografeerd. Ze was niet bang om door de ceremonie ‘heen te lopen’, waardoor zij ontzettend veel leuke en dierbare foto’s heeft geschoten. Anouk is tijdens borrel, avondeten en feest gebleven en heeft uiteindelijk zo’n 800 foto’s gemaakt. Bijna allemaal om in te lijsten. 

Anouk hebben we op die dag zelf niet gezien. Dat is echt een kunst! Doordat ze bijna niets regiseert, krijg je de mooiste foto’s. Spontane foto’s van hoe de dag echt is. Wat zijn wij blij met het eindresultaat en wat heb je onze mooiste dag prachtig vast gelegd Anouk! Nogmaals dank!!

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg