Igor & Julia

Op 18 september 2021 fotografeerde ik een bruiloft op een prachtige locatie: Fort Lent in Nijmegen. De locatie deed mij denken aan een buitenlandse bruiloft. De sfeer had wat weg van een bruiloft die ik heb mogen fotograferen op Ibiza. Maar deze bruiloft was toch een stuk dichterbij huis! De bruiloft had een iets andere indeling van de dag dan normaal. Daar lees je in deze blog meer over. 

Ik begon de dag met het fotograferen van de locatie. De ceremonie vond plaats tijdens zonsondergang, dus om de locatie in het licht te kunnen fotograferen, heb ik dat als eerste gedaan. Ook fotografeerde ik de jurk, de ringen en de bloemen op deze mooie locatie. 

Bij de meeste bruiloften vindt de ceremonie plaats met een klein groepje familie en vrienden, maar Igor en Julia hebben er voor gekozen om de ceremonie te doen met alle gasten. Om deze reden was het diner voor de ceremonie, met een kleine groep. Na het diner was het voor het bruidspaar tijd om zich helemaal klaar te maken voor de ceremonie. 

Alle gasten arriveerden en het was tijd voor de ceremonie. De ceremonie vond plaats op het dak van Fort Lent. Tijdens de ceremonie werd het langzaam donker. 

Tot slot was het tijd voor het aansnijden van de taart, de felicitaties, en een feestje. 

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg