Nick & Judith

Ik begon mijn dag op 4 juni 2022 met een ritje naar Utrecht. Vaak maakt de bruidegom zich thuis klaar en de bruid bij haar ouders, maar deze bruiloft was dit andersom. Ik begon bij de ouders van Nick waar hij en zijn familie zich aan het voorbereiden waren op de bruiloft. 

Ik fotografeerde Judith tijdens de make-up, haar en het aantrekken van de jurk. Tussendoor fotografeerde ik ook de ringen in de tuin. Daarna kwam Nick haar hier ophalen. In de tuin van Nick en Judith, vond de firstlook plaatst. 

Voor de fotoshoot had het bruidspaar verschillende plekjes in gedachten. Aan de rand van Utrecht gebruikten we een mooie kasteeltoren op de achtergrond en daarna fotografeerden we nog op een natuurlijke locatie. Beide plekken leverden prachtige foto’s op en daarna moesten we gauw door naar de ceremonie. 

De ceremonie vond plaats in Kasteel 3 in Woerden. Alle gasten gingen in de rij staan voor de aankomst van het bruidspaar. De locatie heeft hele sfeervolle zalen. Dit is al te zien bij de ceremonie, maar ook dinerzaal was prachtig!

Aankomst Kasteel 3, Woerden
Aankomst bruid tijdens ceremonie
Bruidspaar tijdens ceremonie

Na de ceremonie was het tijd om te proosten en taart te eten. En tot slot natuurlijk het diner en een mooi feest. 

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg