Sten & Miep

Op de dag van Sten en Miep hoefde ik maar op één locatie te zijn voor het klaarmaken. Sten stond namelijk beneden zijn pak aan te trekken, terwijl Miep boven bezig was met haar en make-up.

Sten stond klaar in de tuin en Miep kwam naar beneden voor de first-look. Daarna reden we met z’n drieën naar Natuurgebied Koolmansdijk, en zochten we verschillende plekjes die hebben geleid tot deze mooie plaatjes. 

De trouwlocatie was het ouderlijk huis van Miep. Als klein meisje wilde ze al voor de mooie boom in de tuin trouwen en dit heeft ze werkelijkheid gemaakt. Bij aankomst op de locatie stonden familie en vrienden klaar en maakten Sten en Miep hun entree op een brommer. 

De ceremonie leverde prachtige foto’s op en daarna was het tijd om te proosten en te feliciteren. 

Het bruidspaar had een heerlijk diner geregeld. Dit werd verzorgd door Achterhoek Steakhouse “Beef n Bone” uit Lichtenvoorde. Voor het diner hebben we genoten van een aantal stukjes die werden uitgevoerd door familie en vrienden. 

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg