Bram & Astrid

Bram en Astrid gaven op 1 juli 2022 een prachtige bruiloft bij huis. In het weiland stond een mooie boog, waaronder zij getrouwd zijn. Alles was op één locatie, waardoor het een relaxte dag was. In deze post zie je een sfeerimpressie van de dag. 

Bram en Astrid hebben het volgende geschreven:

“Anouk heeft onze bruiloft op een manier vastgelegd zoals ons dat het beste past: ongedwongen, relaxed en met oog voor iedereen. Wij hebben prachtige herinneringen voor het leven. Ze concentreert zich echt op wat onze wensen waren, alleen maar complimenten!”

Astrid met moeder
Jurk dicht doen
Boog
Aankomst bruid met vader
Bruidspaar tijdens ceremonie
Bram en Astrid
Bram en Astrid
Ringen wisselen
Kus
Trouwringen
Bruid
Bruidspaar
Bruidspaar
Trouwboeket
Corsage
Avondfeest

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg