Algemene voorwaarden

Versie 2

Artikel 1 – Algemeen

 1. Bij het boeken van een fotoreportage bij Anouk Hemmink Fotografie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder staan beschreven.
 2. De voorwaarden kunnen elk moment door Anouk Hemmink Fotografie aangepast worden als dit nodig is.
 3. Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij Anouk Hemmink Fotografie
 4. Voor verdere reiskosten buiten de pakketprijzen om wordt er 60 cent per kilometer gerekend.
 5. Offertes zijn geheel vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
 6. Overeenkomsten waarbij geen sprake is van wilsovereenstemming kunnen worden teruggedraaid.

 

Artikel 2 – Aanvaarding opdracht

 1. Bij akkoord voor een bruidsreportage dient u een aanbetaling van 20% van de totale prijs te doen. De aanbetaling dient binnen 14 dagen na datum van de bevestiging voldaan te worden. Hier ontvangt u een factuur voor.
 2. Het aanbod wordt als aanvaard beschouwd als de aanbetaling is voldaan (geldt voor bruidsreportages)
 3. Wanneer u instemt met het aanbod, of die indruk wekt, en Anouk Hemmink Fotografie werk verricht in het kader van de overeenkomst, wordt het aanbod als aanvaard beschouwd.
 4. Het boeken van een bruidsreportage is niet vrijblijvend. Indien de reservering door de klant wordt geannuleerd, wordt de aanbetaling niet terugbetaald. In het geval dat Anouk Hemmink niet in staat is om de reportage uit te voeren, wordt er een gelijkwaardige fotograaf geregeld of, indien u dit wenst, heeft u recht op teruggave van de aanbetaling. In verband met onvoorziene omstandigheden kan de bruidsreportage wel verplaatst worden en wordt er een nieuwe datum gezocht. Wanneer Anouk Hemmink niet beschikbaar is op de nieuwe datum, heeft u recht op teruggave van de aanbetaling.
 5. Bij het annuleren van een fotoreportage binnen 24 uur brengt Anouk Hemmink Fotografie 20% van de totaalprijs in rekening.
 

Artikel 3 – Uitvoering opdracht

 1. U kiest voor Anouk Hemmink Fotografie omdat de stijl van de foto’s op anoukhemmink.nl u aanspreken en u dezelfde kwaliteit wilt ontvangen.
 2. Anouk Hemmink zal de opdracht naar eigen inzicht en ervaring zo goed mogelijk uitvoeren in de stijl die voor de fotograaf gebruikelijk is.
 3. Fotoreportages zijn grotendeels afhankelijk van het weer. Bewolking en zon zijn geschikt om foto’s te maken, maar wanneer het regent zal de fotoshoot niet door kunnen gaan op een buitenlocatie. We kijken samen of de reportage geschikt is om te laten plaatsvinden, maar in de meeste gevallen wordt er een andere datum voor de fotoreportage gekozen.
 4. U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.
 5. In het geval dat Anouk Hemmink niet in staat is om de bruidsreportage uit te voeren, wordt er gekeken naar een nieuwe datum. Indien dit niet mogelijk is, wordt er een gelijkwaardige fotograaf geregeld voor de afgesproken datum.
 6. Het is mogelijk om tot een nieuwe datum te komen wanneer het voor u onmogelijk (bv. ziekte, extreme weersomstandigheden) is de fotoreportage op de afgesproken datum uit te voeren. In overleg zoeken we een nieuwe datum.
 7. Anouk Hemmink Fotografie is niet aansprakelijk voor de gevolgen van te laat komen bij een fotoreportage door onverwachte omstandigheden.
 

Artikel 4 – Betaling

 1. U zal een (elektronische) factuur ontvangen voor het verschuldigde bedrag, tenzij anders wordt besproken.
 2. Betaling dient voldaan te worden binnen 14 dagen na de uitvoering van de fotoshoot of bruidsreportage. Foto’s worden niet eerder geleverd dan dat de betaling is voldaan.
 3. Een cadeaubon moet direct worden betaald en is drie jaar geldig. Op de cadeaubon kan een bedrag naar keuze ingevuld worden. Wanneer dit niet hetzelfde bedrag is als een fotoshoot naar keuze moet de ontvanger van de cadeaubon zelf het missende deel bij leggen.
 4. Het gebruiksrecht vindt plaats na het voldoen van de betaling.
 

Artikel 5 – Levering

 1. Anouk Hemmink Fotografie levert geen RAW bestanden of onbewerkt materiaal.
 2. Foto’s worden geleverd in de stijl van Anouk Hemmink Fotografie
 3. Anouk Hemmink is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto’s wel en welke foto’s niet geschikt zijn om aan u te tonen. U kunt geen beroep doen op foto’s die volgens Anouk Hemmink Fotografie niet geschikt zijn om te leveren.
 4. Uit de foto’s van de fotoreportage wordt een ruime selectie van de foto’s gekozen door Anouk Hemmink Fotografie. Anouk zal de selectie maken van, de naar haar inzicht, beste foto’s, zodat de stijl van de fotograaf bewaard blijft.
 5. Bij fotoreportages (uitgezonderd bruidsreportages) worden de foto’s op een afgeschermde webpagina geplaatst, waar u de foto’s in klein formaat kunt bekijken. Dit zijn zogenaamde selectiefoto’s, waaruit u een selectie kunt kiezen die u wilt ontvangen. Deze foto’s zijn uitsluitend bedoeld om uw favorieten aan te geven en mogen in geen geval gebruikt of gepubliceerd worden op welke wijze dan ook. Daarnaast kan er uit deze selectie worden gekozen om bij te bestellen, wanneer u meer foto’s wenst te ontvangen dan het afgesproken aantal.
 6. De hoeveelheid foto’s die geleverd zal worden, is afhankelijk van de soort fotoshoot en zal dus persoonlijk met u afgesproken worden.
 7. Het is in geen geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid zal er opnieuw naar de gemaakte foto’s worden gekeken, om alsnog het gewenste resultaat te bereiken.
 

Artikel 6 – Rechten

 1. De auteursrechten blijven bij Anouk Hemmink Fotografie.
 2. Foto’s mogen niet gedeeld worden met derden zonder toestemming.
 3. Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat is aangeleverd, tenzij dit in overleg is gedaan
 4. Wanneer u niet wilt dat de van u gemaakte foto’s gebruikt worden op social media of website dient u dit vooraf kenbaar te maken bij Anouk Hemmink Fotografie
 5. Het is niet toegestaan om de foto’s in te sturen voor fotowedstrijden en publicaties zonder schriftelijke toestemming en de naamsvermelding van Anouk Hemmink Fotografie.
 6. Het gebruik van uw e-mailadres voor optimalisatie van mijn bedrijf is toegestaan.

 

 

Bedankt voor je interesse!

Kijk gerust nog even verder op mijn website of neem contact met mij op.

info@anoukhemmink.nl

06 53 90 82 24

Veenweg 25, Heelweg